Campagne
 

Slim op weg!

Autobussen en touringcars zijn een vertrouwd beeld in onze straten en op onze wegen. Tienduizenden van onze landgenoten maken er dagelijks gebruik van voor professionele (school, werk...) en recreatieve verplaatsingen, zowel in binnen- als buitenland.slim op weg

Zij dragen dan ook aanzienlijk bij tot een duurzame, veilige en comfortabele mobiliteit. Dit aandeel wordt echter nog te vaak ondergewaardeerd. Daarom lanceert de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers (F.B.A.A) de campagne 'Slim op weg'. Als de enige nationale beroepsvereniging op het vlak van collectief personenvervoer over de weg in ons land, die bovendien meer dan 90% van de privÚbedrijven in het openbaar vervoer, het schoolvervoer, het personeelsvervoer en het autocartoerisme groepeert, willen we met deze campagne de nadruk leggen op de verschillende troeven van autobussen en touringcars en op de talrijke technologische innovaties die de optimalisering van de dienstverlening mogelijk maken.

Wij onderstrepen graag dat deze actie kadert in de globale 'Smart Move'-campagne, die het gebruik van autobus en touringcar tegen 2020 wil verdubbelen. Deze campagne werd op wereldvlak ge´nitieerd door de International Road Transport Union, waarvan de FBAA het Belgische lid is voor het personenvervoer, en door Busworld, dat in Kortrijk de grootste Europese vakbeurs rond autobussen en autocars organiseert.

Met uw hulp kan de sector oplossingen uitwerken voor een duurzame mobiliteit!

 
 

 

Nieuw!

d-artagnan | all for advertising